Tuesday, February 16, 2010

Het is vandaag echt heerlijk weer om nog eens een blog over reizen met een ferry te schrijven. Reizen naar Engeland met een ferry dan, welteverstaan. Even aan de alledaagse sleur en zorgen ontsnappen om heerlijk te genieten aan boord van een ferry. Daar kun je trouwens ook genieten van erg goede maaltijden; zo goed zelfs, dat dit alleen al een heel goede reden is om met een ferry de oversteek naar Engeland te maken.

Nu staat de Engelse keuken niet echt bekend om z’n gezonde invloed en aspecten, maar op deze ferries naar Engeland kun je dus wel degelijk genieten van kwalitatief hoogstaande maaltijden die ook nog eens een keer erg voedzaam zijn.

Waar Engeland ook bekend om staat, is zijn enorme invloed op de hedendaagse popmuziek. Veel beroemde popgroepen en zangers/zangeressen komen hier vandaan. Het is dan ook een fantastisch leuk idee om de ferry naar Engeland te nemen en vervolgens naar Liverpool te reizen. Hier kun je alles, maar dan ook werkelijk alles, vinden over de meest bekende popgroep ooit: de Beatles. Zij hadden hier hun bakermat, hoewel ze later (nog in hun beginperiode) ook wel een tijdje in Duitsland hebben gespeeld.

Maar goed; het blijven dus toch Liverpoolse jongens uit Liverpool. Mocht je dit interesseren, dan kun je met de ferry naar Engeland reizen en daar in Liverpool van alles bekijken en meemaken wat te maken heeft met deze muzikale giganten. Weer eens een hele andere kant van Engeland dan waarover ik in mijn vorige blogs schreef, maar door het reizen met ferries naar Engeland kun je dit allemaal heel ontspannen en snel meemaken. Ook is Engeland de ontstaansbodem voor beroemde groepen en artiesten zoals: The Rolling Stones, Madness, Tom Jones, etc. Heel uiteenlopend qua stijl van muziek dus eigenlijk.

Heel leuk dat al deze interessante dongen door het reizen met een ferrie naar Engeland op een ontzettend comfortable en makkelijke manier op een steenworp afstand liggen. Met een ferry is dit nog aantrekkelijker dan met een vliegtuig, omdat je in een ferry wel gewoon een zeer behoorlijke maaltijd kunt nuttigen en erg ontspannen op de bestemming aankomt. Tevens heb je aan boord van een ferry veel meer vrijheid om te ontspannen, rond te wandelen, van het uitzicht te genieten (ook als het bewolkt is, in tegensteling tot een vliegtuig). En kun je dus je eigen vervoer aan boord van de ferry naar Engeland meenemen, wat je ook in de bestemming veel meer vrijheid en flexibiliteit oplvert. Veel voordelen dus!

No comments:

Post a Comment