Monday, January 18, 2010

Heerlijk reizen met de ferry!

Afgelopen weken werd nog maar weer eens duidelijk waarom reizen met een ferry naar Engeland eigenlijk zo handig is. Hadden we eerst al het geval dat er een Eurostar-trein in de tunnel naar Engeland vast kwam te zitten, afgelopen weken waren het de extreme winterse weersomstandigheden die de aandacht trokken. Ja, deze problemen hebben geen gelukkig geen invloed op het reizen met een ferry naar Engeland.

Als je de keuze maakt met een ferry naar Engeland te reizen, is het wel heel makkelijk. Je rijdt je auto aan boord van de ferry, gaat lekker ontspannen op een manier die jou het beste past (een drankje in het restaurant, krantje erbij en wellicht iets lekkers te eten) en na korte tijd kom je dan al in Engeland aan, zondar dat je er zelf nou al te veel aan hoeft te doen.

Ja, je moet je kaartje voor de ferry naar Engeland kopen (TIP: doe dit bijtijds, dat levert vaak leuke besparingen door interessante aanbiedingen op) en vervolgens je auto aan boord rijden. Je kaartje voor de ferry kun je overigens prima online kopen, op de website staat duidelijk en helder uitgelegd hoe dit werkt. Simpel, toch!? Het gemak dient de mens, zowel aan boord als via internet.

Verder is het reizen met een ferry erg handig om nog even wat informatie door te lezen over je bestemming of om stiekem nog even te werken op je laptop. Overigens kun je er ook gewoon voor kiezen om een leuke film te kijken, mocht je het uitzicht na verloop van tijd beu worden.

De prijzen zijn nu erg gunstig, zo kun je voor 38 Euro al een overtocht met de ferry naar Engeland voor 4 personen inclusief auto boeken. Een retour-ticket wel te verstaan! Dat is wel een hele speciale aanbieding, wat houdt je nog tegen!? Dus ik zou zeggen: boek een kaartje en stap op de ferry naar Engeland. Veel plezier alvast!

No comments:

Post a Comment