Tuesday, January 5, 2010

Ferrys naar Engeland

Eigenlijk is het wel een goed idee om het nieuwe jaar te beginnen met een verse blog over reizen. Ik wil graag nog iets meer kwijt over het reizen met ferrys naar Engeland.

Het is toch wel een erg interessant idee om via, bijvoorbeeld een overtocht naar Engeland, een andere land te kunnen bezoeken, en om dit met ferrys te kunnen doen, maakt de hele ervaring nog een stuk specialer. Het heeft een rustgevende, maar tegelijk ook opwindend, idee om een dergelijke reis te mogen maken.

Voor de prijzen hoef je tegenwoordig ook niet meer te laten, reizen met een ferry naar Engeland is gewoon erg goedkoop en voordelig, vooral als je gebruik maakt van speciale aanbiedingen of bijtijds kunt boeken. Het biedt eigenlijk het beste van 2 werelden: je kunt je auto bijvoorbeeld meenemen, of zoveel bagage als je maar kunt, terwijl je eigenlijk niets hoeft te doen, behalve de gebruikelijke voorbereiding en dan aan boord van de ferry naar Engeland te rijden.

Dan rijdt je je auto aan boord en vervolgens kun je heerlijk wegdromen aan boord van zo'n prachtig grote ferry voor een overtocht naar Engeland. Behalve ontspannend is het ook een erg romantisch idee, bijvoorbeeld om je geliefde mee te verassen. Na de dure jaarlijkse feestperiode is het een voordelige oplossing om even kort te kunnen uitwaaien, uitblazen en energie op te doen op een zeer interessante lokatie.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen te vertrekken en dan aan boord van de ferry naar Engeland even tot jezelf te komen, of om bijvoorbeeld een goede reisgids of een ontspannend boek door te nemen, weg te dromen en te denken aan de hachelijke avonturen van piraten en ontdekkingsreizigers, op een van deze mooie ferrys. Wat is er nu lekkerder dan dit om het nieuwe jaar goed en ontspannen in te gaan?

No comments:

Post a Comment