Monday, January 25, 2010

Reizen naar Engeland met ferry

Om naar Engeland te reizen, had ik al in eerdere blogs geconcludeerd, is het zeer voordelig EN interessant om van ferries naar Engeland gebruik te maken. Natuurlijk is er in Engeland veel te doen wat zeer interessant is.

Londen is een wereldstad, met veel bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, het reuzenrad aan de Theems (het zgn. London Eye), Buckingham Palace, Westminster Abbey, St. Paul's Cathedral, enz. Te veel om op te noemen eigenlijk. Daarnaast zijn veel musea in Londen gewoon gratis, dat kun je je toch bijna niet voorstellen!? Verder zijn er voor de sportliefhebbers onder ons de nodige beroemde plekken, zoals Wembley, Stamford Bridge, etc. Wellicht een leuke idee om een overtocht met de ferry naar Engeland te combineren met een bezoek aan een voetbalwedstrijd in 1 van die beroemde stadions.

Verder kun je in Londen heerlijk uitgaan en ook nog eens winkelen. Je kunt het eigeniljk zo gek niet bedenken of er is voor een ieder wel iets van zijn of haar gadig te vinden in Londen. En dan te bedenken dat dit allemaal heel makkelijk te bereiken is met een overtocht met een ferry naar Engeland. Je komt met zo'n ferry echt ontspannen aan, hebt je eigen vervoer bij de hand, waardoor je dus in Londen zoveel kunt gaan shoppen als je maar wilt, zonder je druk te maken over maximale bagagelimieten. Fantastisch, toch!?

Ook voor stelletjes of vriendengroepen dus erg leuk, zo'n tocht met ferries naar Engeland. Erg gezellig aan boord, en daarna gewoon met de eigen auto in Engeland rondrijden. Vergeet niet dat men daar aan de linkerkant van de weg rijdt!

No comments:

Post a Comment